De aardappel | Eten | Groente | La Rive, de smaak van Het Amstel | Groentje in de moestuin | Van het land | Met mest en vork | Dichter bij de bij
La Rive, de smaak van Het Amstel
Soms maak je als schrijver boeken in opdracht. Ik vond het eervol de uitnodiging te ontvangen met chef-kok Edwin Kats van La Rive (gedoteerd met 2 Michelinsterren) en topfotograaf Bart van Leuven (met wie ik eerder Groente maakte) samen te werken aan het meesterlijk uitgegeven La Rive, de smaak van Het Amstel. Een boek dat geheel is 'opgehangen' aan het oeuvre van een van Nederlandse beste koks.

Naast de prachtige seizoensreceptuur van Edwin Kats, werkelijk van uitzonderlijk niveau, leest u over zijn passies (o.a. Feyenoord!), over de producten waarmee hij zo graag werkt en uiteraard ook iets over zijn directe collega's én de geschiedenis van het Amstel Hotel. Een boek voor de professioneel ingestelde thuiskok, die verzorgde receptuur en fotografie en uitgebreide achtergrondinformatie op prijs stelt.


Uitg.: Stichting Kunstboek
Het Amstel Hotel
Copyright © Alma Huisken 2003 - 2017 All Rights Reserved. | home | contact | colofon | disclaimer